Watertoren Hillegom

Dé watertoren van de bollenstreek

Watertoren Hillegom

Werkzaamheden Watertoren Hillegom

Met trots delen we de uitgebreide werkzaamheden die wij als bedrijf hebben verricht bij de Watertoren Hillegom, in opdracht van de AW Groep. Als specialisten op het gebied van boor-, zaag- en sloopwerk hebben wij het volledige project met succes afgerond, met oog voor duurzaamheid en circulair gebruik van materialen.

We kijken met trots terug op deze bijdrage aan de renovatie van de Watertoren Hillegom en kijken uit naar toekomstige uitdagingen waarbij we opnieuw ons stempel kunnen drukken met innovatieve oplossingen en een duurzame werkwijze

Verrichte werkzaamheden

Betonboren en -zagen

Gedurende dit project hebben wij indrukwekkende prestaties geleverd. Maar liefst 72 sparingen hebben wij met uiterste precisie en vakmanschap in het beton van de watertoren Hillegom gezaagd. Deze sparingen varieerden in dikte, waarbij wij ons hebben gewaagd aan betonnen lagen van 15 cm tot 70 cm. Het was een uitdaging die wij met vertrouwen zijn aangegaan en met succes hebben volbracht.

Naast het zaagwerk hebben wij ons ook gericht op het boren van meer dan 400 gaten. Elk gat met de juiste afmetingen en exact op de gewenste locatie, wat van cruciaal belang was voor het verdere verloop van het project. Ook hier hebben wij laten zien dat wij beschikken over de technische expertise om boorwerk van hoog niveau uit te voeren.

project in opdracht van Sterk

Conclusie

AW Groep

Wat een project van deze omvang echt bijzonder maakt, is ons streven naar duurzaamheid en hergebruik van materialen. Het beton dat wij uit de watertoren hebben gezaagd, hebben wij zorgvuldig verwerkt tot betongranulaat. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een meer circulaire economie en verminderen we de impact op het milieu. Daarnaast hebben we een creatieve oplossing gevonden door het gerecyclede beton te gebruiken als looppad bij de ingang. Dit betekent dat we niet alleen het beton op een duurzame manier hebben hergebruikt, maar ook hebben bijgedragen aan een veilige en functionele entree.

In nauwe samenwerking met de AW Groep hebben wij een complex project tot een succesvol einde gebracht. Ons team heeft bewezen dat wij beschikken over de vaardigheden, het vakmanschap en de inzet om zelfs de meest uitdagende projecten tot een goed einde te brengen.

Wij houden van ons vak. Elk project zullen we naar volle tevredenheid afronden.
Dit doen we tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Maar onze missie is meer dan dat..

We zijn klantgericht
We werken met ervaren zzp’ers
We hanteren eerlijke prijzen
We werken snel
We werken netjes

Onze service

Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we makkelijk en flexibel communiceren met onze klanten. Eén aanspreekpunt, van offerte aanvraag tot de factuur. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom voeren wij elk proces binnen de sloop, demontage of afvoer van het afval met precisie voor u uit.

Onze kwaliteit

Omdat we werken met een vast team van zzp ‘ers, kunnen we snel en efficiënt werken en hoge kwaliteit leveren. Daarom werken wij vaak voor dezelfde opdrachtgevers en worden we bij een nieuwe klus of project weer gebeld.

VERSTANDIG BOUWEN BEGINT MET VAKKUNDIG SLOPEN

Waar kunnen we u bij helpen?

Onze diensten

emissieloos koppensnellen

Koppensnellen

Het op maat afhakken van de betonnen paalkoppen van heipalen. Wij kunnen zowel handmatig als hydraulisch koppensnellen.

Betonzagen

Betonzagen in wanden, vloeren, funderingen en gevels uitbesteden?

betonboren door kik sloopwerken

Betonboren

Betonboren in asfalt, gewapend beton of steen uitbesteden aan een specialist?

Sleuven frezen

Betonboren in asfalt, gewapend beton of steen uitbesteden aan een specialist?

sloopwerken

Renovatie sloopwerken

Voor alle renovatie sloopwerken, zoals het slopen van woningen, badkamers, winkels en kantoorpanden.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u iemand nodig die de renovatiesloop voor u uit kan voeren? Of heeft u een vraag over andere sloopwerkzaamheden? Kik Sloopwerken helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop of bel naar:

Offertes zijn geheel vrijblijvend