Koppensnellen van 1023 vierkante palen

Een mooie koppensnellen klus op grote schaal

Koppensnellen van 1023 vierkante palen

De opdracht

In opdracht van funderingspecialist hebben wij een uitgebreid project uitgevoerd waarbij we maar liefst 1023 vierkante palen hebben bewerkt. Het ging hierbij om palen met een afmeting van 29 bij 29 cm, voorzien van een wapening van 8 x rond 20 mm. Onze werkzaamheden bestonden uit het inzagen van de palen, het handmatig snellen en het afslijpen van de wapening op een hoogte van 52 cm. Daarnaast hadden de palen verschillende hoogtes, variërend van 70 cm tot maar liefst 1,80 m.

Verrichte werkzaamheden

Het proces

De beslissing van de aannemer om de werkvloeren eerst te storten voordat wij aan de slag konden gaan, bleek een slimme keuze te zijn. Deze aanpak bood namelijk verschillende voordelen. Het ervoor dat het opruimen voor de aannemer veel gemakkelijker werd, aangezien zij nu over een vlakke vloer konden werken. Dit bespaarde hen niet alleen kostbare tijd, maar ook de moeite van het manoeuvreren over oneffen terrein. Bovendien konden de ijzervlechters door deze strategie sneller van start gaan met hun werkzaamheden.

Wat betreft het koppensnellen van de palen, hebben we ervoor gekozen om dit handmatig te doen. Dit had te maken met de grote hoeveelheid bijlegwapening die aanwezig was in de heipalen. Het kraken van de palen was hierdoor niet mogelijk. Door het handmatig koppensnellen konden we zorgvuldig te werk gaan en ervoor zorgen dat de palen op de gewenste hoogte werden afgesneld. Deze aanpak koste meer tijd en inspanning, maar garandeerde een mooi resultaat en voorkwam eventuele beschadigingen aan de palen.

project in opdracht van Sterk

Conclusie

Hoe was het?

Het was een uitdaging om dit project tot een succesvol einde te brengen, aangezien we pas drie weken voor de startdatum op de hoogte werden gesteld van de opdracht. Gelukkig hebben we snel kunnen schakelen en hebben we samen met ons team van experts dit project tot een goed einde weten te brengen. In totaal hebben we er 22 werkdagen over gedaan, waarbij we met trots kunnen zeggen dat we een uitstekend resultaat hebben behaald.

Wij houden van ons vak. Elk project zullen we naar volle tevredenheid afronden.
Dit doen we tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Maar onze missie is meer dan dat..

We zijn klantgericht
We werken met ervaren zzp’ers
We hanteren eerlijke prijzen
We werken snel
We werken netjes

Onze service

Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we makkelijk en flexibel communiceren met onze klanten. Eén aanspreekpunt, van offerte aanvraag tot de factuur. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom voeren wij elk proces binnen de sloop, demontage of afvoer van het afval met precisie voor u uit.

Onze kwaliteit

Omdat we werken met een vast team van zzp ‘ers, kunnen we snel en efficiënt werken en hoge kwaliteit leveren. Daarom werken wij vaak voor dezelfde opdrachtgevers en worden we bij een nieuwe klus of project weer gebeld.

VERSTANDIG BOUWEN BEGINT MET VAKKUNDIG SLOPEN

Waar kunnen we u bij helpen?

Onze diensten

emissieloos koppensnellen

Koppensnellen

Het op maat afhakken van de betonnen paalkoppen van heipalen. Wij kunnen zowel handmatig als hydraulisch koppensnellen.

Betonzagen

Betonzagen in wanden, vloeren, funderingen en gevels uitbesteden?

betonboren door kik sloopwerken

Betonboren

Betonboren in asfalt, gewapend beton of steen uitbesteden aan een specialist?

Sleuven frezen

Betonboren in asfalt, gewapend beton of steen uitbesteden aan een specialist?

sloopwerken

Renovatie sloopwerken

Voor alle renovatie sloopwerken, zoals het slopen van woningen, badkamers, winkels en kantoorpanden.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u iemand nodig die de renovatiesloop voor u uit kan voeren? Of heeft u een vraag over andere sloopwerkzaamheden? Kik Sloopwerken helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop of bel naar:

Offertes zijn geheel vrijblijvend