Luchtboren

Luchtboren, ook wel bekend als pneumatisch boren uitbesteden aan een specialist? Wij werken door heel Nederland en hebben meestal direct iemand beschikbaar! Dus neem gerust contact op als u een iemand voor luchtboren nodig heeft! 

Mail info@kiksloopwerken.nl of bel 06-30651502

Modern gereedschap

Modern gereedschap met stofafzuiging en waterverneveling

Snelle service

Flexibele en snelle service tegen een eerlijke prijs

Netjes en schoon

Na elke klus wordt de werkplek weer netjes schoongemaakt

Luchtboren

Luchtboren is een vak apart. U kunt dit beste uitbesteden aan een specialist.

Kik Sloopwerken beschikt over zeer moderne gereedschappen die voldoen aan de laatste eisen van de regelgeving. Onze machines zijn gekeurd en voorzien van een waterverneveling en/of stofafzuigsysteem.

Wij boren met lucht gaten van rond 14 tot rond 50 stofarm met onze moderne stofzuigers.
Ook kunnen wij tevens de gaten verlijmen en stekken plaatsen. 
Deze werkwijze word vooral gebruikt bij civiele werken voor het aanleggen of onderhouden van bruggen of viaducten. 

De voordelen van luchtboren zijn dat er heel snel en veel in een korte tijd geboord kan worden en het goedkoper is dan diamantboren. 

LUCHTBOREN UITBESTEDEN AAN EEN SPECIALIST?

Welke luchtboor werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren?

Het luchtboren in asfalt, gewapend beton of steen is specialistisch werk. Daarom worden wij vaak ingehuurd om deze werkzaamheden netjes en snel te realiseren, omdat het u veel tijd bespaart.

Luchtboor werkzaamheden

Civiele techniek speelt een cruciale rol in de ontwikkeling en het onderhoud van de infrastructuur die essentieel is voor het dagelijks leven en de economie. Wij als KIK Sloopwerken en Betonbewerking dragen daar graag ons steentje aan bij door ons te specialiseren op het gebied van boor, zaag en hakwerk met lucht. Wij zijn VCA VOL gecertificeerd.

Met onze gecertificeerde mensen kunnen wij dit in zeer korte tijd voor u realiseren.

Kik Sloopwerken zoekt altijd naar de voor u best passende en goedkoopste oplossing.

Wij werken door heel Nederland, dus neem gerust contact op als u een betonboorder nodig heeft!

Onze service

Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we makkelijk en flexibel communiceren met onze klanten. Eén aanspreekpunt, van offerte aanvraag tot de factuur. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom voeren wij elk proces binnen de sloop, demontage of afvoer van het afval met precisie voor u uit.

Onze kwaliteit

Omdat we werken met een vast team van zzp ‘ers, kunnen we snel en efficiënt werken en hoge kwaliteit leveren. Daarom werken wij vaak voor dezelfde opdrachtgevers en worden we bij een nieuwe klus of project weer gebeld.

Een aantal gerealiseerde projecten

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u iemand nodig die de betonboren voor u uit kan voeren? Of heeft u een vraag over andere betonwerkzaamheden? Kik Sloopwerken en Betonbewerking helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop of bel naar:

Offertes zijn geheel vrijblijvend