Gat laten boren in beton of steen?

Wilt u een gat laten boren in asfalt, gewapend beton of steen? Wij helpen u graag. Wij werken voornamelijk in Lisse, Hoofddorp, Leiden, Haarlem en andere dorpen in en rond de Bollenstreek.

Modern gereedschap

Modern gereedschap met stofafzuiging en waterverneveling

Snelle service

Flexibele en snelle service tegen een eerlijke prijs

Netjes en schoon

Na elke klus wordt de werkplek weer netjes schoongemaakt

Gat boren
in asfalt, gewapend beton of steen

Betonboren is een vak apart. U kunt dit beste uitbesteden aan een specialist.

Kik Sloopwerken beschikt over zeer moderne gereedschappen die voldoen aan de laatste eisen van de regelgeving. Onze machines zijn gekeurd en voorzien van een waterverneveling en/of stofafzuigsysteem.

Of het nu gaat om boren in asfalt, gewapend beton of steen, wij kunnen u voorzien van een mooi stukje vakwerk. Wij boren gaten van rond 8 mm tot en met 1000 mm. Dit kan tot elke diepte die ook maar gewenst is. Ook schuin boren onder bepaalde hoeken is geen probleem.

Welke betonboor werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren?

Het betonboren in asfalt, gewapend beton of steen is specialistisch werk. Daarom worden wij vaak ingehuurd om deze werkzaamheden netjes en snel te realiseren, omdat het u veel tijd bespaart.

Betonboor werkzaamheden

Met onze gecertificeerde mensen kunnen wij dit in zeer korte tijd voor u realiseren.

BETONBOREN UITBESTEDEN AAN EEN SPECIALIST?

Betonboren werkzaamheden

betonboren door kik sloopwerken

Droogboren

Het kan zijn dat er in bepaalde gebouwen of ruimtes betonboren met water absoluut niet kan. Bijvoorbeeld omdat er elektraleidingen lopen of simpelweg omdat uw huis net opgeleverd is.

Dan kunnen we ook voor u droogboren. Door onze speciale machines en speciale droogboren met goede stofafzuiging, kunnen wij zónder dat wij water gebruiken tóch boren in beton of steen. Wij kunnen droogboren tot rond 250 mm.

Het boren en plaatsen van renovatie roosters

Heeft u last van stank onder uw vloer of ventileert de kruipruimte niet goed of ventileert het helemaal niet?

Wij kunnen ventilatieroosters / renovatiekokers voor u plaatsen om dit probleem te verhelpen. We boren gaten in een hoek van 45 graden door uw gevel en plaatsen daarna de ventilatieroosters of renovatiekokers. Dit zorgt ervoor dat uw houten vloer niet gaat rotten of dat de stank onder uw vloer verdwijnt.

Wij boren en leveren de ventilatieroosters

Gat boren voor een afvoer door beton

U heeft een nieuwe keuken of een nieuwe badkamer gekocht, maar er zit nog geen gat voor de afvoer.

Kik Sloopwerken kan voor u alle maten en diktes boren voor de afvoer. Of het nu gaat om een gat door de betonvloer voor de vaatwasser, voor de afvoer of de rioolleiding van de wc boven, wij kunnen daarin van alles voor u betekenen.

Gat boren voor een afzuigkap

Hebben ze bij u een nieuwe keuken geplaatst, maar heeft u nog geen gat voor de afzuigkap? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij kunnen zowel nat als droog voor u een gat boren. We boren een gat door de gevel, steen of beton. Doordat wij gebruik maken van goede waterzuigers en stofafzuigers, hoeft u niets van de kant af te halen of af te plakken. Door het gebruik van deze machines zorgen wij dat alles netjes schoon blijft.

Gat boren in beton voor een openhaard

Heeft u een kachel of openhaard, maar wilt u de kachel of openhaard verplaatsen? Of krijgt u een nieuwe kachel of openhaard?  Dan kunnen wij voor u gaten boren door het beton, zodat u de rookkanaal pijp kan verleggen of opnieuw kunt aansluiten. 

Gat boren voor een rioolleiding

Heeft u een nieuwe wc of wordt uw riool vervangen, omdat deze verouderd of kapot is? Moet het nieuwe riool door een betonnen fundering geboord worden of de wc rioolpijp opnieuw door de betonvloer geboord worden? Kik Sloopwerken kan alle boorwerkzaamheden netjes en snel voor u uitvoeren.

Gaten boren voor een installatietechniek

Wij boren gaten voor afvoerpijpen, rioolpijpen, cv leidingen, gasleidingen, waterleidingen enz.

Ook voor elektropijpen, pvc leidingen en mantelbuizen. Wij boren elk gewenst gat door betonnen vloeren of wanden of stenen wanden. Dit doen wij snel en efficient,  zodat de loodgieter of elektricien snel weer door kan met zijn werk. 

Boren van gaten in rioolput voor het aansluiten van nieuwe rioolleidingen

Voor de grond-, weg- en waterbouw boren wij op locatie gaten in betonnen putten voor het aansluiten van nieuwe rioolleidingen.

Gat boren voor airconditioning

Wilt u een airconditioning laten plaatsen, maar moeten er nog een aantal gaten geboord worden door de betonnen muur of stenen wand? Dan kunnen wij dit snel, schoon en netjes voor u boren.

Welk gereedschap voor betonboren gebruiken we?

Bij betonboren gebruiken we twee verschillende soorten betonboormachines. Ook maken we indien nodig gebruik van een droogboormachine. Al onze machines zijn watergekoeld. We kunnen een gat boren uit de hand, maar ook op statief.

Heeft u een gat nodig voor een afzuigkap of waterleiding? Dan boren we vaak uit de hand. Maar als we veel gaten door een dikke betonvloer moeten boren of grote gaten boren, dan gebruiken we een diamantboormachine op een statief.

Wij boren zowel met 230 volt als 380 volt.

Geen stroom of water op de bouwplaats of in uw huis?

Wij hebben aggregaten en watertanken zodat wij áltijd en óveral kunnen boren.

Voordelen van Kik Sloopwerken

Duurzaam slopen

Al het afval wordt opgehaald door een container service. Op de stortplaats wordt het afval gescheiden en afgevoerd naar recyclingbedrijven.

Standaard asbest check

Voor we beginnen met slopen doen we een grondig onderzoek naar asbesthoudende materialen, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Als er asbest aanwezig is zullen wij het asbest door specialisten laten verwijderen.

Moderne materieel

We maken gebruik van de modernste stof afzuigmachines en voldoen daarmee aan de wetgeving.
De voordelen van het gebruik voor u:

Beter voor de gezondheid
Minder stof in huis

Kik Sloopwerken zoekt altijd naar de voor u best passende en goedkoopste oplossing.

Wij werken voornamelijk in Lisse, Hoofddorp, Leiden, Haarlem en andere dorpen in en rond de Bollenstreek.

Maar voor grotere sloopwerken zijn we ook regelmatig werkzaam in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Onze service

Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we makkelijk en flexibel communiceren met onze klanten. Eén aanspreekpunt, van offerte aanvraag tot de factuur. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom voeren wij elk proces binnen de sloop, demontage of afvoer van het afval met precisie voor u uit.

Onze kwaliteit

Omdat we werken met een vast team van zzp ‘ers, kunnen we snel en efficiënt werken en hoge kwaliteit leveren. Daarom werken wij vaak voor dezelfde opdrachtgevers en worden we bij een nieuwe klus of project weer gebeld.

Een aantal gerealiseerde projecten

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u iemand nodig die de renovatiesloop voor u uit kan voeren? Of heeft u een vraag over andere sloopwerkzaamheden? Kik Sloopwerken helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop of bel naar:

Offertes zijn geheel vrijblijvend