Emissieloos koppensnellen

Wat een geweldig initiatief: emissieloos koppensnellen in de bouw of infra! Kik Sloopwerken zet zich als sloopbedrijf in om zonder uitstoot te werken bij het koppensnellen van palen. 

Modern materieel

Wij maken gebruik van het meest moderne materieel

Duurzaamheid

Onze apparaten worden aangedreven door elektische compressoren en gereedschappen

Kennis en vakmanschap

Veel kennis van materialen, gereedschappen en constructie

Hulp nodig met slopen?

Wat is emissieloos koppensnellen?

Van de bouw, sloop en infra wordt steeds meer verwacht dat ze een bijdrage leveren aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en vervuilende stoffen. Voor de dienstverlening van Kik Sloopwerken hebben we dan ook besloten om ons te gaan richten op emissieloos koppensnellen. Dat betekent dat we met behulp van elektrisch aangedreven compressors en gereedschappen aan het werk gaan. 

De elektronische compressor krijgt zijn stroom uit een accupakket. Op deze manier kunnen wij 100% emissieloos koppensnellen.

 

Doel van emissievrij koppensnellen

Het doel van het koppensnellen zonder uitstoot is om de impact op het milieu te verminderen en duurzame bouwpraktijken te omarmen. Om dit proces te versnellen werken wij samen met duurzame leveranciers. En we zorgen ervoor dat onze zzp’ers bewust zijn van het belang van milieuvriendelijk werken. 

Kik Sloopwerken streeft altijd naar zo min mogelijk belasting voor het milieu

Heeft u vragen over hoe wij emissieloos koppensnellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze duurzame initiatieven. 

Vraag offerte aan

Onze service

Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we makkelijk en flexibel communiceren met onze klanten. Eén aanspreekpunt, van offerte aanvraag tot de factuur. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom voeren wij elk proces binnen de sloop, demontage of afvoer van het afval met precisie voor u uit.

Onze kwaliteit

Omdat we werken met een vast team van zzp ‘ers, kunnen we snel en efficiënt werken en hoge kwaliteit leveren. Daarom werken wij vaak voor dezelfde opdrachtgevers en worden we bij een nieuwe klus of project weer gebeld.

 

  Een aantal gerealiseerde projecten

  Betonzagen gerealiseerde projecten

  Betonzagen gerealiseerde projecten

  BetonzagenNeem vrijblijvend contact op!Heeft u iemand nodig die de renovatiesloop voor u uit kan voeren? Of heeft u een vraag over andere sloopwerkzaamheden? Kik Sloopwerken helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop of bel naar...

  Betonboren gerealiseerde projecten

  Betonboren gerealiseerde projecten

  BetonborenNeem vrijblijvend contact op!Heeft u iemand nodig die de renovatiesloop voor u uit kan voeren? Of heeft u een vraag over andere sloopwerkzaamheden? Kik Sloopwerken helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop of bel naar...

  Sloopwerk

  Sloopwerk

  SloopwerkNeem vrijblijvend contact op!Heeft u iemand nodig die de renovatiesloop voor u uit kan voeren? Of heeft u een vraag over andere sloopwerkzaamheden? Kik Sloopwerken helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop of bel naar :Offertes...

  Neem vrijblijvend contact op!

  Heeft u iemand nodig die de renovatiesloop voor u uit kan voeren? Of heeft u een vraag over andere sloopwerkzaamheden? Kik Sloopwerken helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop of bel naar :

  +31 6 30651502

  Offertes zijn geheel vrijblijvend