Betonzagen

Betonzagen in wanden, vloeren, funderingen en gevels uitbesteden aan een specialist? Wij werken door heel Nederland, dus neem gerust contact op als u een betonzager nodig heeft!

Modern gereedschap

Wij boren gaten van rond 8 mm tot en met 1000 mm

Snelle service

Flexibele en snelle service tegen een eerlijke prijs

Gekeurde machines

Voorzien van een waterverneveling en/of stofafzuigsysteem

Betonzagen in wanden, vloeren, funderingen en gevels

Betonzagen heeft veel voordelen ten opzichte van het hakken van beton. Voor het betonzagen van wanden, vloeren, funderingen en gevels gebruiken wij diverse machines om het werk snel en vakkundig voor u uit te kunnen voeren. Wij werken met verschillende zagen om tot het beste resultaat te komen. Steen en asfalt kunnen wij ook zagen. Op een veilige en verantwoorde manier kunnen we ALLE betonzaag werkzaamheden voor u uitvoeren!

Welke betonzaag werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren?

Het zagen in steenachtige materialen (beton-steen-asfalt) is specialistisch werk. Daarom worden wij vaak ingehuurd om deze werkzaamheden netjes en snel te realiseren, omdat het u veel tijd en rommel bespaart.

Betonzaag werkzaamheden

Met onze vakbekwame en gecertificeerde mensen kunnen wij dit in zeer korte tijd voor u realiseren.

HULP NODIG MET BETONZAGEN?

Betonzagen werkzaamheden

Voordelen van betonzagen

Betonzagen heeft verschillende voordelen in vergelijking met het hakken van beton.

De voordelen van betonzagen:

Minder tot geen trillingen
Minder geluidsoverlast
Minder stof
Een rechte zaaglijn
Geen onnodige beschadigingen

betonzagen

Betonzagen in wanden (wandzagen)

Kik sloopwerken heeft alles in huis om een oude betonvloer trillingsvrij weg te halen. Door middel van een vloerenzaagmachine die tot 32cm diep kan zagen, kunnen wij voor u de vloeren in stukken zagen en wegruimen. Op deze manier hoeft er geen breek en/of hakwerk aan te pas te komen. Bij kik sloopwerken willen wij u voorzien van een helder advies op het gebied van vloeren zagen.

Betonzagen in vloeren (vloerzagen)

Met wandzagen zagen wij raam sparingen, deur sparingen, trap sparingen, dak sparingen in het beton.

Wij zagen in steen, beton en gewapend beton. Voor zowel de zakelijk bouw als voor de particuliere bouw.

Wij verzorgen ook het afvoeren van de zaag blokken en het waterzuigen van het zaagwerk. Wij zagen tot 93 cm diep in beton of steen.

Zagen van funderingen

Heeft u een oude fundering dat gezaagd moet worden of heeft u een nieuwe fundering en moet er een stuk van afgezaagd worden? Wij kunnen strak en netjes voor u de fundering afzagen en voeren dit ook voor u af.

Inzagen van trapsparing

Heeft u een trapsparing nodig in een bestaande betonvloer? Wij zagen in steen, beton en gewapend beton. Voor zowel de zakelijk bouw als voor de particuliere bouw. Wij verzorgen ook het afvoeren van de zaag blokken en het waterzuigen van het zaagwerk. Wij zagen tot 93 cm diep in beton of steen.

Inzagen van een betonnen achtergevel

Wilt u gaan uitbouwen of uw woning vergroten en moet u achtergevel eruit gehakt worden en/of ingezaagd worden? Wij kunnen u voorzien van een helder en duidelijk advies. Wij kunnen uw achtergevel inzagen en uithakken, zodat u ruimte krijgt voor het vergroten of uitbouwen van uw woning.

Inzagen van een deur sparing

Bent u van plan een deur te verplaatsen of te vergroten of wilt u een gat in de muur hebben waar een nieuwe deur moet komen? Wij zagen de muren horizontaal en verticaal in en boren de hoeken netjes uit.
Wij voeren de uitgezaagde blokken of uitgehakte muur netjes voor u af.

Inzagen van ramen

Wilt u in de gevel een raam hebben voor bijvoorbeeld meer daglicht of een raam verplaatsen? Of wilt u lichtkoepel of lichtstraat op uw betonnen dak hebben? Wij zagen de muren horizontaal en verticaal in en boren de hoeken netjes uit. Wij voeren de gezaagde blokken netjes voor u af.

Wat als de gewenste diepte groter is dan wat mogelijk is met onze zaagmachines?

Als de gewenste de diepte van het zagen meer is dan 92 cm diep hebben we daar een oplossing voor.

Wij werken nauw samen met bedrijven die zagen tot onbeperkte diepte in beton. Dit word lintzaagmachine genoemd of draadzagen of kabelzagen.

Draadzagen is trillingsvrij en geluidsarm en kan gebruikt worden op plekken waar geen zaagbladen gebruikt kunnen worden.

Welke betonzaag machines en gereedschap gebruiken wij?

Voor het kleinere werk gebruiken wij  een handzaagmachine. Dit gebruiken we om bijvoorbeeld om klein stukje af te zagen van een fundering of vloer etc. Deze handzaagmachine zaagt tot 30 cm diep.

 

 Voor het zagen van grotere stukken vloeroppervlak gebruiken wij een vloerenzaag. Deze vloerenzaag zaagt tot 32 cm diep in beton. De motor van deze vloerenzaag is elektrisch aangedreven en is speciaal voor binnengebruik, zodat je je geen last hebt van uitstoot van diesel- of benzinemotoren.

Deze machine gebruiken wij bijvoorbeeld voor het inzagen van grote vloer sparingen of voor  een trap of lift.

Als de vloer niet kapot gehakt mag worden, dan zagen wij de vloer in kleine stukken en hijsen we de betonblokken af, zodat er geen puin ontstaat.

 

Voor veel zaagmeters in de wand gebruiken wij een wandzaagmachine. Deze kan tot 92 cm diep zagen in hard beton. Deze zaagmachine zit op een rails en wordt met 380 volt aangedreven en heeft enorm veel power.

Het voordeel hiervan is dat de machine op zichzelf vrij klein is en overal ingezet kan worden op de meeste speciale en aparte plekken.

Kik Sloopwerken zoekt altijd naar de voor u best passende en goedkoopste oplossing.

Wij werken door heel Nederland, dus neem gerust contact op als u een betonboorder nodig heeft!

Onze service

Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we makkelijk en flexibel communiceren met onze klanten. Eén aanspreekpunt, van offerte aanvraag tot de factuur. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom voeren wij elk proces binnen de sloop, demontage of afvoer van het afval met precisie voor u uit.

Onze kwaliteit

Omdat we werken met een vast team van zzp ‘ers, kunnen we snel en efficiënt werken en hoge kwaliteit leveren. Daarom werken wij vaak voor dezelfde opdrachtgevers en worden we bij een nieuwe klus of project weer gebeld.

Onze missie

Wij houden van ons vak. Elk project zullen we naar volle tevredenheid afronden. Dit doen we tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Maar onze missie is meer dan dat

We zijn klantgericht
We werken met ervaren zzp’ers
We hanteren eerlijke prijzen
We werken snel
We werken netjes

Een aantal gerealiseerde projecten

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u iemand nodig die de renovatiesloop voor u uit kan voeren? Of heeft u een vraag over andere sloopwerkzaamheden? Kik Sloopwerken helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop of bel naar:

Offertes zijn geheel vrijblijvend