Betonboren

Betonboren in asfalt, gewapend beton of steen uitbesteden aan een specialist? Wij werken door heel Nederland en hebben meestal direct iemand beschikbaar! Dus neem gerust contact op als u een betonboorder nodig heeft! 

Mail info@kiksloopwerken.nl of bel 06-30651502

Modern gereedschap

Modern gereedschap met stofafzuiging en waterverneveling

Snelle service

Flexibele en snelle service tegen een eerlijke prijs

Netjes en schoon

Na elke klus wordt de werkplek weer netjes schoongemaakt

Betonboren
in asfalt, gewapend beton of steen

Betonboren is een vak apart. U kunt dit beste uitbesteden aan een specialist.

Kik Sloopwerken beschikt over zeer moderne gereedschappen die voldoen aan de laatste eisen van de regelgeving. Onze machines zijn gekeurd en voorzien van een waterverneveling en/of stofafzuigsysteem.

Of het nu gaat om boren in asfalt, gewapend beton of steen, wij kunnen u voorzien van een mooi stukje vakwerk. Wij boren gaten van rond 8 mm tot en met 1000 mm. Dit kan tot elke diepte die ook maar gewenst is. Ook schuin boren onder bepaalde hoeken is geen probleem.

Welke betonboor werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren?

Het betonboren in asfalt, gewapend beton of steen is specialistisch werk. Daarom worden wij vaak ingehuurd om deze werkzaamheden netjes en snel te realiseren, omdat het u veel tijd bespaart.

betonboren

Betonboor werkzaamheden

Met onze gecertificeerde mensen kunnen wij dit in zeer korte tijd voor u realiseren.

BETONBOREN UITBESTEDEN AAN EEN SPECIALIST?

Betonboren werkzaamheden

betonboren door kik sloopwerken

Droogboren in steenachtige materialen

Het kan zijn dat er in bepaalde gebouwen of ruimtes betonboren met water absoluut niet kan. Bijvoorbeeld omdat er elektraleidingen lopen of simpelweg omdat uw huis net opgeleverd is.

Dan kunnen we ook voor u droogboren. Door onze speciale machines en speciale droogboren met goede stofafzuiging, kunnen wij zónder dat wij water gebruiken tóch boren in beton of steen. Wij kunnen droogboren tot rond 250 mm.

Het boren van ventilatieroosters

Binnen zakelijke bouwprojecten kunnen wij gaten boren voor ventilatieroosters / renovatiekokers en deze ook voor u plaatsen. We boren gaten in een hoek naar wens, bijvoorbeeld 45 graden door gevel en plaatsen daarna de ventilatieroosters of renovatiekokers. 

Wij boren en leveren de ventilatieroosters aan onze zakelijke partners zoals aannemers, ook kunnen we alleen het boren voor onze rekening nemen

Gaten boren voor afvoerleidingen door beton

Kik Sloopwerken kan voor aannemersbedrijven en andere zakelijke partners alle maten en diktes boren voor de afvoer. Of het nu gaat om een gat door de betonvloer voor sanitair, voor de afvoer of de rioolleiding van de wc boven, wij kunnen daarin alles voor u betekenen.

Gaten boren voor rioolleidingen

Heeft u een bouwproject waarbij het nieuwe riool door een betonnen fundering geboord worden of de wc rioolpijp opnieuw door de betonvloeren geboord moet worden? Kik Sloopwerken kan alle boorwerkzaamheden netjes en snel voor u uitvoeren.

Gaten boren voor installatietechniek

Wij boren voor aannemers en andere zakelijke partners gaten voor afvoerpijpen, rioolpijpen, cv leidingen, gasleidingen, waterleidingen enz.

Ook voor elektropijpen, pvc leidingen en mantelbuizen. Wij boren elk gewenst gat door betonnen vloeren of wanden of stenen wanden. Dit doen wij snel en efficient,  zodat de loodgieter of elektricien snel weer door kan met zijn werk. 

Gaten boren voor cv en airconditioning

Wilt u binnen uw bouwproject airconditioning of CV installaties laten plaatsen, dan boren wij alle gaten door de betonnen muur of stenen wanden? Onze vaste zakelijke klanten komen steeds bij ons terug omdat wij dit snel, schoon en netjes uitvoeren.

Welk gereedschap voor betonboren gebruiken we?

Bij betonboren gebruiken we twee verschillende soorten betonboormachines. Ook maken we indien nodig gebruik van een droogboormachine. Al onze machines zijn watergekoeld. We kunnen een gat boren uit de hand, maar ook op statief.

Heeft u een gat nodig voor een afzuigkap of waterleiding? Dan boren we vaak uit de hand. Maar als we veel gaten door een dikke betonvloer moeten boren of grote gaten boren, dan gebruiken we een diamantboormachine op een statief.

Wij boren zowel met 230 volt als 380 volt.

Geen stroom of water op de bouwplaats of in uw huis?

Wij hebben aggregaten en watertanken zodat wij áltijd en óveral kunnen boren.

betonboren

Kik Sloopwerken zoekt altijd naar de voor u best passende en goedkoopste oplossing.

Wij werken door heel Nederland, dus neem gerust contact op als u een betonboorder nodig heeft!

Onze service

Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we makkelijk en flexibel communiceren met onze klanten. Eén aanspreekpunt, van offerte aanvraag tot de factuur. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom voeren wij elk proces binnen de sloop, demontage of afvoer van het afval met precisie voor u uit.

Onze kwaliteit

Omdat we werken met een vast team van zzp ‘ers, kunnen we snel en efficiënt werken en hoge kwaliteit leveren. Daarom werken wij vaak voor dezelfde opdrachtgevers en worden we bij een nieuwe klus of project weer gebeld.

Een aantal gerealiseerde projecten

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u iemand nodig die de betonboren voor u uit kan voeren? Of heeft u een vraag over andere betonwerkzaamheden? Kik Sloopwerken en Betonbewerking helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop of bel naar:

Offertes zijn geheel vrijblijvend